View larger

ACHTER SURFACE TRANSFORMS PAAR REMSCHIJVEN PORSCHE 350x

K00044

ST-K00044

New product

Een revolutie voor deze carbon-keramische remschijven, die alle voordelen van stalen en carbon-keramische remschijven combineert met als resultaat een uitzonderlijke levenduur en prestaties !

More details

More info





Surface Transforms





Surface Transforms




Het is dan ook geen toeval dat deze remschijven van Surface Transforms origineel gemonteerd worden op Koenigsegg en de Aston Martin Valkyrie, deze schijven bestaan uit een geweven opstapeling van koolstofvezelmatten die nog lichter zijn dan de traditionele carbon-keramische schijven, en die tegelijk tot 3x meer hitte verdrijven. De levensduur van deze schijven bij intensief gebruik zijn niet te vergelijken, de prestaties op de baan en circuit zijn uitzonderlijk.


Of het gaat om uw originele schijven te besparen of het verbeteren van uw origineel remsysteem met een langere levensduur, deze remschijven zijn vanaf nu beschikbaar voor een fractie van de prijs van originele carbon-keramische remmen voor de meeste Porsche’s, Mclaren’s, Ferrari’s en GT supercars op de markt. De Surface Transforms remschijven kunnen ook tot 3x gevlakt worden, dit zorgt voor een ongekende levensduur op de markt.

Prijs is voor een paar remschijven.